facebook, Paris

facebook-paris

We had the pleasure of adapting Grand Master Frank Gehry’s facebook office design standards to a central Paris location over two floors.

A retro-’80s-californian-office look, bringing together mineral ceiling tiles/exposed ceilings & services, exuberant wall and carpet colours, graffiti artist mural ‘hacks’ and lots and lots of rotary cut Douglas ply. With staircase detailing inspired by the Tour Eiffel.

Completed spring 2016.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s